Meningiomalarda proliferatif indeks (Ki-67) ve anjiogenik faktörlerden vasküler endotelyal büyüme faktörü (VEGF), bazik fibroblast büyüme faktörü (bFGF) immünekspresyonunun histopatolojik tipler ile karşılaştırılması - Almaata, H. İdil (My University, 2001)
unknown
Keywords: Patoloji; Tıp-patoloji