Adipositokinlerin ve ghrelinin deneysel intestinal inflamasyon modelinde ve anti-tümör nekrozis faktör tedavisi sonrasında inflamasyon sürecine etkisi - Yapalı, Suna (My University, 2008)
unknown
Keywords: Bağırsak Hastalıkları; İç Hastalıkları