İzofluran, sevofluran ya da propofol anestezisi trombosit fonksiyonlarını etkiler mi? - Doğan, İ. Varlık (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri