Türkiye’de 1980 sonrası yabancı sermaye yatırımlarının genel görünümü - Kovan, Gülnur (My University, 1990)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; YABANCI SERMAYE-TÜRKİYE; Yatırım; YATIRIMLAR,YABANCI-TÜRKİYE