Uluslararası bankacılıkta stratejik yönetim,planlama ve Türkiye örneği - Sözer, Yonca Karaben (My University, 1997)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık-stratejik Pazarlama; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık