Ahlat kümbetlerinde süsleme - Denizci, Aynur (My University, 1994)
unknown
Keywords: Camiler ve minareler; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık; SÜSLEME-OSMANLI İMP.-KÜMBETLER