Kemik yoğunluğunun ölçüm metodları ve radiovisiografinin yeri - İşeri, Ufuk (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-PROTETİK TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri