Dünya ekonomisinde bunalım eğilimlerinin doğuşu ve gelişimi üzerine bir inceleme : uzun süreli iktisadi çevrimler teorisi yönünden. - Akyüz, Müfit (My University, 1984)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomi-Bunalımlar