Peygamberimiz'in dilinden müslüman şahsiyeti - KANBAŞ, MAHMUT SAMİ (Erkam Yayınları, 2020)
Peygamber Efendimiz ümmetini çok seviyor; ama O\"nun sevdiği bir insanda görmek istediği bazı özellikler var. Peygamberimiz\"in bizleri daha çok sevmesini istiyorsak, O\"nun istediği gibi bir insan olmalıyız. İşte bu küçük eserde Peygamberimiz\"in sevgisini kazanabilmenin yollarını göstermeye, O\"nu anlatmaya çalıştık. Her bir konuyu Sevgili Peygamberimiz\"in hayatından bir hatıra ile canlandırdık. Bu özellikleri taşıyan bir insan, bu gün nasıl davranır, bunun örneklerini vermeye çalıştık.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)