Kitle sporu teşviki ve tesis politikaları Samsun ili uygulaması - Gündoğan, Ali (My University, 1992)
unknown
Keywords: Belirli tür alanların planları ve planlaması; Fiziksel planlama (Kent sanatı); Güzel ve dekoratif sanatlar; SPOR-SPOR TESİSLERİ-SAMSUN