Kamusal teşhir ve gözetim kültürü bağlamında televizyonda evlilik programları - Üç, Nurcan (My University, 2017)
Bu tezin amacı, medyanın çöpçatanlık misyonu ile hazırladığı evlilik programlarından biri olan “Esra Erol’da” programında özel yaşamın kamusal alana nasıl taşındığı ve gözetlemenin sıradan bir eyleme nasıl dönüştüğünü ortaya koymaktır.

Aim of this study closure how media transform the private space to public sphere and how survalliance becomes a common act by Esra Erol’da which is a marriage programme on TV.
Keywords: Display; Evlilik; Evlilik Programları; Gözetim Matchmaking Programs; Sosyal yönler; Surveillance; Televizyon programları; Teşhir