Dağıtım kanallarında liderlik ve transfer baskı kağıdı üzerine bir uygulama - Ocakoğlu, Uğurcan (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI