Kan basıncını etkileyen santral kolinerjik merkezlerin olası bölgeleri - Özkutlu, Uğur (My University, 1993)
unknown
Keywords: İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FİZYOLOJİ-KAN BASINCI