N,N-dibenzilmetilamin,N,N-dibenzil-4-nitro ve N,N-dibenzil-2,4-diklorobenzilamin’in in vitro mikrozomal metabolizması - Ünsalan, Seda (My University, 1996)
unknown
Keywords: Eczacılık; Farmakoloji ve tedavi; FARMASÖTİK KİMYA; İlaçlar (Meteria medika); Kimya; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); TIP; Tıp bilimleri