Dağıtım kanallarında çatışma ve Gazbeton sektörü üzerine bir uygulama - Boz, Mustafa (My University, 1996)
unknown
Keywords: BETON SANAYİ-DAĞITIM KANALLARI; Dağıtım kanalları; DAĞITIM KANALLARI-ÇATIŞMA; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi