Perinatal ölüm nedenlerinin bir vaka kontrol çalışmasıyla irdelenmesi - Cebeci, Dilşad (My University, 1995)
unknown
Keywords: Adli tıp; HALK SAĞLIĞI; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri