Proteolitik enzim kullanılarak total diz protezi modelinde infeksiyon eradikasyonu”sıçanlarda deneysel bir çalışma” - Meçikoğlu, Mete (My University, 1996)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ORTOPEDİ