Tarihsel süreç içerisinde Türkiye’de ambalaj grafiği - Kayhan, Ş. Evren (My University, 2004)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Grafik Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Paketleme; Reklamcılık