Bikarbonat yüklemenin yüksek yoğunluktaki egzersiz performansına etkileri - Babalık Pehlivan, Aysel (My University, 1991)
unknown
Keywords: Egzersiz; Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-ANTRENMAN; SPOR-SAĞLIK; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri