Thermus aquaticus DNA polimeraz I enziminin rekombinant DNA teknolojisi ile üretilmesi, saflaştırılması ve analizi - Ken, Burake (My University, 2017)
Bu tez çalışmasında Thermus aquaticus DNA Polimeraz I enziminin Escherichia coli hücrelerinde düşük maliyette rekombinant olarak üretilmesi, saflaştırılması ve analizi amaçlandı.

In this thesis,it is aimed to recombinantly produce,purify and analyze of Thermus aquaticus DNA Polymerase I at low cost in Escherichia coli cells.
Keywords: Biyokimya; DNA polimeraz; DNA Polimeraz DNA Polymerase; DNA teknolojisi