Türkiye’de turizm sektörü’nün işletme dönemi finansmanında yeni bir model=faktöring - Şensoy, Derya (My University, 1992)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; FAKTORİNG; Finansman ekonomisi