Personel değerlemesinde yararlanılan başlıca yöntemler ve uygulamadan örnekler - Kaynak, Yasemin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Personel yönetimi; PERSONEL YÖNETİMİ-PERSONEL DEĞERLEMESİ