Selçuk Akşin Somel. Osmanlı’da Eğitimin Modernleşmesi (1839-1908) İslamlaşma, Otokrasi ve Disiplin. Trc. Osman Yener. İstanbul: İletişim Yayınları, 2010, 438 s. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Selçuk Akşin Somel. Osmanlı’da Eğitimin Modernleşmesi (1839-1908) İslamlaşma, Otokrasi ve Disiplin. Trc. Osman Yener. İstanbul: İletişim Yayınları, 2010, 438 s.