Vantilatörlerin performanslarının ölçümüne yönelik test standının uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanması - Şener, Özgür (My University, 1996)
unknown
Keywords: Makine Mühendisliği; Performans Değerlendirme; Vantilatör