Türkiye’de kamu kuruluşlarının spor tesisi yapımı açısından bütünleştirilmesi: idari ve iktisadi yaklaşım- İstanbul ili uygulaması - Ekenci, Güner (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR TESİSLERİ-İSTANBUL