HBV DNA genomunun karaciğer transplantasyonu öncesi ve sonrasında ve hepatosellüler karsinomalı hastalarda karaciğer dokuus ve serumda durumu: mutant form(lar)a ait klinik ve serolojik bulgular - Kalaycı, Cem (My University, 1990)
unknown
Keywords: Gastroenteroloji; Hastalıklar; Mide hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri