Azerbaycan Türklerinin etnik kimliğinin oluşumu - Farkhadov, Ali (My University, 1998)
unknown
Keywords: (Seçmeli olarak ermeniler); Etnik Gruplar; etnik ve ulusal guruplar (Azınlıklar); Irksal; Sosyal guruplar; Toplum bilimleri