Endüstriyel pazarlamada pazar potansiyelinin belirlenmesi ve orman ürünleri endüstrisinde bir uygulama - Şenses, Hasan (My University, 1998)
unknown
Keywords: ENDÜSTRİYEL PAZARLAMA; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi