Fırın içerisinde ve mutfakta çok amaçlı kullanılabilen cam kapların (Borcam) kalıplarının üretim aşamaları ve bilgisayar destekli tasarımı - Dede, Tarık (My University, 1997)
unknown
Keywords: CAM - İMALAT