19. yüzyıldan günümüze plastik sannatlarda rastlantısallık - Yorulmaz, Müzeyyen Yeşim (My University, 2004)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık); Plastik Sanatlar_Rastlantısallık