Banka aktif- pasif yönteminde çok amaçlı karar verme yöntemleri - Kahraman, Siyami (My University, 2000)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKALAR VE BANKACILIK; Ekonomi; Finansman ekonomisi; KARAR VERME SİSTEMLERİ