Galatasaray profesyonel futbol takımının fizyolojik özelliklerinin analizi ve yabancı ülke futbolcularıyla mukayesesi - Yamaner, Faruk (My University, 1990)
unknown
Keywords: SPOR-FUTBOL-SPORCULAR-FİZYOLOJİ