Hastanede yatan hastalarda vankomisin ve yüksek düzey aminoglikozid dirençli enterokok kolonizasyonunun araştırılması - Ekti, Mehmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ