Karadeniz Ekonomik İşbirliği Bölgesi Projesi’nin gelişimi ve üye ülkelerin Türkiye ile ekonomik ilişkileri - Taştekil, Fatma Bayraktar (My University, 1993)
unknown
Keywords: EKONOMİK BÜTÜNLEŞME-TÜRKİYE; KARADENİZ EKONOMİK İŞBİRLİĞİ