Periodontal hastalıklarda kemik defektlerinin yönlendirilmiş doku rejenerasyonu ile tedavisinde greft materyallerinin kullanıldığı ve kullanılmadığı vakaların karşılaştırılması - Kılıç, Ali Rıza (My University, 1995)
unknown
Keywords: TIP-PERİODONTOLOJİ