Seçmeli bilgisayar dersi öğretim programının öğrencilerin bilgisayara yönelik tutumlarına etkisi açısından değerlendirilmesi - Özdener, Nesrin; Cüre, Fatma (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2008)
seçmeli bilgisayar dersi öğretim programının öğrencilerin bilgisayara yönelik tutumlarına etkisi açısından değerlendirilmesi1
Keywords: İnternet eğitimi, öğretim programı, bilgisayara yönelik tutum