İnce barsağın iskemi- reperfüzyon hasarında nötrofillerin rolü - Kurtel, Hızır (My University, 1992)
unknown
Keywords: Barsak hastalıkları; Hastalıklar; İç hastalıkları; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri