Kredi kartları riskleri ve güvenlik önlemlerinin sigortacılık açısından incelenmesi - Bölükbaşı, Ayşegül (My University, 1995)
unknown
Keywords: KREDİ KARTLARI-RİSKLER; Sigorta; SİGORTACILIK-KREDİ KARTLARI