Banka kredi kanalı ve banka kredi kanalının var modeli ile testi - Şenkesen, Evrim (My University, 2001)
unknown
Keywords: Banka kredileri; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi ve borç verme kuruluşları