Ahmet Mithat Efendi’inin roman ve hikayelerinde eğitim aracı olarak edebiyat: kadın ve kız çocuklarının eğitimi - Kul, Nazan (My University, 2008)
unknown
Keywords: Çocuklar_Eğitim_Roman; Kadın_Eğitim_Roman; Türk Dili