Osmanlı devleti’nde modern belediyeciliğin ortaya çıkışı ve İstanbul’da mahalli hizmetlerin yeniden örgütlenmesi - Oktay, Tarkan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Belediye Hizmetleri; Kamu yönetimi; Maliye Bakanlığı; Türkiye’ de kamu yönetimi