Frezecilik eğitimi ( Ülkemizde temel frezecilik eğitiminin değerlendirilmesi) - Girit, Oğuz (My University, 2000)
unknown
Keywords: EĞİTİM; Freze Makineleri; Freze tezgahları; Mühendislik ve ilgili işler