Günümüz Türkiye’ sinde İslami inanç ve değerlere yöneltilen eleştirilerin niteliği -Turan Dursun, Erdoğan Aydın örneği- - Altaytaş, Muhammet (My University, 2001)
unknown
Keywords: Din; İSLAM; İslam Dini; KELAM; Tefsir ve tefsir ilmi