Ahmed b. Hüseyin b. Şeyh el-Harakânî, Destûrü'l-cumhûr fî menâkıbı Sultâni'l-ârifîn Ebû Yezîd Tayfûr (nşr. Muhammed Takî Dânişpejûh-Îrec Efşâr), Tahran: Mîrâs-ı Mektûb, 1388 hş./ 2009, 54+476 s. - (:unkn) unknown (My University, 2010)
0
Keywords: Din Bilimi