Customer satisfaction in distribution channels - Yiğit, Olcayto (My University, 1995)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; DAĞITIM KANALLARI; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; TÜKETİCİ TATMİNİ-DAĞITIM KANALL