Off-pump koroner baypas cerrahisi uygulanan hastalarda doku faktör (TF)/ doku faktör pathway inhibitör oranının (TFPI) prokoagulan aktiviyedeki rolü - Birkan, Yaşar (My University, 2007)
unknown
Keywords: Hastalıklar ve Tedavisi; Sağlık; Tıp