Primer Vezikoüreteral Reflü hastalarında skarı olanlarla skarı olmayanların mikroalbüminüri ve Holter Kan Basıncı değerlerinin karşılaştırılması - Kılınç, Ali (My University, 2009)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Çocuk Sağlığı_Hastalıklar; Nefroloji