Isoproterenol ve colchicin’in parotis bezi(sıçan)salgılama fonksiyonu üzerine etkilerinin ışık ve elektron mikroskobu düzeyinde incelenmesi. - Özkaral, Abdullah (My University, 1984)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞHEKİMLİĞİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri