Yüksek kademe yöneticilerinin eğitim ve geliştirilmesi. - Telimen, Osman (My University, 1972)
unknown
Keywords: Eğitim_Yöneticiler; İşletme _Personel Yönetimi; Muhasebe; Yönetim ve yardımcı hizmetler