Voleybol ve futbolcularda bacak adele kuvvetlerinin izokinetik sistemle değerlendirilerek vertikal sıçrama mesafeleriyle mukayese edilmesi - Atahan, Önder (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-FUTBOL; SPOR-VOLEYBOL; Top oyunları